Huur betalen

Betaalwijze

U betaalt elke maand huur. De huur moet altijd vooruit worden betaald, dus voor de eerste dag van de maand. Bijvoorbeeld de huur van oktober moet op 1 oktober betaalt zijn. Deze afspraak is vastgelegd in de huurovereenkomst.

 

Hoe kunt u betalen?

U kunt uw huur op drie manieren betalen:

  • Door automatische incasso
  • Met acceptgiro
  • Via PIN-betaling bij ons kantoor

Ons bankrekeningnummer is NL37RABO0324106556

Voor het betalen van de huur hanteren wij een aantal uitgangspunten:

 

Automatische incasso

U kunt De Goede Woning-Neerijnen machtigen om de huur automatisch van uw rekening af te schrijven. Dit is voor u en voor ons de makkelijkste manier. Huurverhogingen worden automatisch aangepast en u loopt niet de kans een huurbetaling te vergeten. Voor zo’n automatische incasso vult u een machtigingskaart in. U kunt deze kaart aanvragen door ons te bellen (0418) 59 23 31 of een e-mail te sturen aan info@dgwn.nl.

U kunt ervoor kiezen de huur op de 1e of de 5e van de maand te laten afschrijven. Vul de kaart volledig in, zet uw handtekening eronder en stuur hem naar ons terug. Wij zorgen ervoor dat uw huur elke maand wordt geïnd.

 

Zelf overmaken

Wanneer u ons niet hebt gemachtigd voor een automatische incasso, ontvangt u elke maand een acceptgiro. U kunt het verschuldigde bedrag overmaken via die acceptgiro, met overschrijvingskaarten, via internetbankieren of door een bedrag bij het postkantoor te storten. Betaalt u via acceptgiro, dan ontvangt u rond de twintigste van elke maand een acceptgirokaart voor de volgende maand. Voor het versturen van een acceptgiro brengen wij € 3,00 administratiekosten per acceptgirokaart in rekening.

Zorg ervoor dat uw naam, adres en huurcontractnummer bij de betaling vermeld staan.

Rekeningnummer huurbetalingen: NL37RABO03241.06.556