Reparatieverzoek

LET OP

Voordat u een reparatieverzoek gaat melden lees dan eerst het onderhouds ABC. Hierin staat duidelijk aangegeven welke onderhoudstaken voor u als huurder zijn en welke voor de verhuurder.

Reparatie melden? Dit kan op de volgende manieren...

 

Contact met de opzichter vanaf 1 juli 2019

Voor u verandert er niet veel. Wel kunt u voortaan bellen tussen 08.00 en 12.00 uur via het bekende telefoonnummer (0418)592 331 keuze 1. U wordt direct doorverbonden met Casimir Paulides van De Kernen of één van zijn collega’s. Wanneer dit nodig is, schakelen zij een aannemer in.

Bezoekt u liever ons kantoor? Ook dit kan tijdens de bovengenoemde tijden. Het adres van ons kantoor is Koningsstraat 19 in Haaften.

Servicedienst De Kernen na 1 oktober 2019
Het is de bedoeling dat vanaf 1 oktober 2019 de servicedienst van De Kernen wordt ingezet voor kleinere reparaties. Deze kleinere reparaties voert De Kernen zo snel mogelijk uit. 

 

E-mail
Vul het formulier zo volledig mogelijk in en geef een duidelijk omschrijving van uw melding. Er zal binnenkort contact met u worden opgenomen.

Schriftelijk
Een schriftelijk verzoek kunt u versturen naar Koningsstraat 19, 4175 AE in Haaften. Er zal dan op korte termijn contact met u worden opgenomen.
Wij streven ernaar om alle reparatiewerkzaamheden, in overleg met u, zo spoedig mogelijk uit te voeren.

Calamiteiten buiten kantooruren

Bij calamiteiten buiten kantoortijden kunt u gewoon ons nummer blijven bellen. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer van De Kernen.